Novosti

Zlatara Stanimirović u novom tržnom centru Delta Planet

banner

Ovih dana, u našem gradu Nišu, sva pažnja je usmerena na novi tržni centar Delta Planet, koji se nalazi na idealno izabranoj lokaciji, na samom početku Bulevara Nemanjića.

Upravo smo i mi iz zlatare Stanimirović odabrali Delta Planet kao lokaciju za naš novi maloprodajni objekat. Pored svima dobro poznate zlatare u Parku Sveti Sava, naš nakit sada možete naći i u okviru najsavremenijeg tržnog centra u gradu.

Osim novosti u pogledu lokacije, zlatara Stanimirović je pripremila i novu kolekciju nakita – WOMO, potpuno autentičan i nesvakidašnji dizajn namenjen mlađoj populaciji, ali i svima koji neguju mladalački stil i duh.

Ova kolekcija je ekskluzivno predstavljena u novoj radnji u pomenutom tržnom centru Delta Planet u luksuzno opremljenoj zlatari. Potrudili smo se da svojom ponudom nakita, kao i samim enterijerom, pariramo svim svetski poznatim brendovima kojima smo okruženi, na naše veliko zadovoljstvo.

Posetite Delta Planet i našu novu radnju. Tokom nastupajućeg vikenda, očekuje Vas 20% popusta na kompletan asortiman zlatare.

Vaša Zlatara Stanimirović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *