Belo zlato
oznaka, svojstva i cene

Belo zlato predstavlja elegantan i sofisticiran izbor u svetu nakita. Nastaje legiranjem žutog zlata sa belim metalima poput paladijuma ili nikla, što mu daje karakterističan srebrnast sjaj. Oznaka čistoće belog zlata je ista kao i kod žutog zlata, sa karatima koji ukazuju na udeo zlata u leguri (npr. 14K, 18K).

Cene belog zlata variraju u zavisnosti od čistoće zlata, dizajna i izrade nakita. Generalno, belo zlato može biti skuplje od žutog zbog procesa rodijumiranja, koji dodatno štiti nakit i poboljšava sjaj. Na našoj stranici možete pronaći detaljne informacije o različitim vrstama belog zlata i pregled naših ekskluzivnih kolekcija nakita od belog zlata. Svojstva belog zlata uključuju visoku otpornost na ogrebotine i promene boje, što ga čini idealnim za svakodnevno nošenje. Takođe, belo zlato je popularan izbor za vereničke prstenove i druge vrste finog nakita zbog svog modernog izgleda i sjaja koji dopunjuje različite stilove i dragulje. U našoj ponudi nakita možete naći veliki izbor vereničkog prestenja, minđuša, ogrlica i narukvica izrađenih od belog zlata.

Prsten belo zlato

Minđuše belo zlato

Ogrlica belo zlato

Odabir dragog kamena za prsten

Dijamanti su tradicionalni izbor, ali druge opcije kao što su safir, rubin ili smaragd takođe mogu biti prelepe. Boja dragog kamena može imati poseban značaj u kontekstu vereničkog prstena. Crveni rubin simbolizuje strast, dok plavi safir označava vernost. Razmislite o boji koja ima poseban značaj za vašu vezu. Razmislite o simbolici boje, elegantnosti dijamanta i unikatnosti ređih dragulja.

Oblik kamena

Verenički prsten od belog zlata

do 25.000 rsd

do 50.000 rsd

do 100.000 rsd

preko 100.000 rsd

Proverite uslove garancije i mogućnosti servisiranja i održavanja nakita.

Razmotrite mogućnost graviranja ili prilagođavanja nakita za dodatni lični pečat.

Minđuše od belog zlata

do 20.000 rsd

do 40.000 rsd

do 80.000 rsd

preko 80.000 rsd

Ogrlice od belog zlata

do 20.000 rsd

do 40.000 rsd

do 80.000 rsd

preko 80.000 rsd

Naša kolekcija pored belog zlata nudi širok izbor elegantnih i sofisticiranih komada u žutom i roze zlatu, idealnih za svaku priliku.
Pogledajte našu ponudu i pronađite savršen komad nakita koji odražava vaš stil.

Žuto zlato

Pogledajte ponudu nakita od žutog zlata.

Roze zlato

Pogledajte ponudu nakita od crvenog zlata.

Prodavnica
0 items Korpa

Korpa

Zatvori

Prijavite se

Zatvori

Scroll To Top