Nakit za venčanje

Svaki komad našeg nakita za venčanje pažljivo je izrađen s ljubavlju i pažnjom prema detaljima. Bilo da volite klasičan sjaj, vintage šarm ili modernu eleganciju, naša kolekcija ima nešto za svakog zaljubljenog para.

 Svaki komad nakita pažljivo odabran odražava individualnost mlade, dodajući posebnu notu elegancije njenom izgledu. Biserni venčani nakit često simbolizuje čistoću i nežnost, dok dijamanti predstavljaju večnu ljubav.

Prsten

Minđuše

Ogrlica

Burme - Kompleti

Pogledajte ponudu burmi i kompleta koje imamo u ponudi u našoj zlatari.

Burme - Žuto zlato

Žuto zlato ima dugu istoriju kao materijal za izradu nakita i burmi, i i dalje ostaje popularan izbor među parovima širom sveta. Ova vrsta zlata ima toplu i bogatu boju koja simbolizuje bogatstvo i luksuz.

Burme - Belo zlato

Burme od belog zlata su popularan izbor među parovima koji žele elegantno i moderno venčano prstenje. Belo zlato je trajno i manje je podložno promenama boje u odnosu na neke druge metale.

Burme - Roze zlato

Burme od roze zlata su venčane burme izrađene od legure zlata koja ima karakterističnu roze, bakarnu nijansu. Ova vrsta zlata postala je sve popularnija među parovima zbog svoje nežne boje i modernog izgleda.

Ogrlice i minđuše za venčanje

Dobrodošli u našu ekskluzivnu ponudu venčanog nakita! U našim luksuznim radnjama, očekuje vas neodoljiv izbor ogrlica i minđuša dizajniranih sa pažnjom i ljubavlju, kako biste zablistali u najvažnijem trenutku svog života.

Naša zlatara sa ponosom predstavlja prefinjene ogrlice za venčanje, koje odišu elegancijom i besprekornim dizajnom. Svaka ogrlica je pažljivo izrađena od najkvalitetnijih materijala.

Uz našu ponudu minđuša za venčanje, dodajte dašak sofisticiranosti svom izgledu. Bilo da volite klasičan, moderni ili vintage stil, naše minđuše su osmišljene kako bi istakle vašu lepotu i doprinele savršenom skladu sa vašom venčanicom.

Pozivamo vas da posetite naše ekskluzivne radnje i uživate u intimnom ambijentu prilikom odabira savršenih ogrlica i minđuša za Vaš dan. Naš stručni tim zlatara stoji vam na raspolaganju, pružajući vam personalizovano iskustvo i pomažući vam da pronađete nakit koji odražava vašu jedinstvenu ljubavnu priču.

Očekujemo vas u našim radnjama, gde se svaki komad nakita rađa sa ljubavlju i strašću prema lepoti trenutka koji će zauvek ostati urezan u vašem srcu.

Izrada nakita po želji

Nakit govori dosta o svom nosiocu.
Učinite ga još izražajnijim tako što ćete ga učiniti jedinstvenim!

Bilo da je to privezak, verenički ili venčani prsten, minđuše ili manžetne, naši juveliri će vam izraditi predivan deo nakita po vašem nacrtu.

Prilagođeni dizajn: Nudimo mogućnost personalizacije poklona graviranjem datuma krštenja, imena ili posebne poruke, čime poklon postaje još ličniji i emotivniji.

Proverite uslove garancije i mogućnosti servisiranja i održavanja nakita.

Razmotrite mogućnost graviranja ili prilagođavanja nakita za dodatni lični pečat.

Prodavnica
0 items Korpa

Korpa

Zatvori

Prijavite se

Zatvori

Scroll To Top