Pokloni za krštenje

Naša kolekcija uključuje različite zlatne predmete, od lančića sa krstićima, medaljona sa religijskim motivima, do zlatnih narukvica i prstenova. Svaki komad je pažljivo dizajniran i izrađen kako bi bio trajan simbol vere i ljubavi.
 
Naši zlatni pokloni za krštenje su izrađeni od najfinijeg zlata, uz poštovanje tradicionalnih metoda obrade, što garantuje izvanredan kvalitet i lepotu svakog komada.
Razumemo važnost ovog trenutka i nudimo različite cenovne opcije, kako bi svako mogao pronaći savršen poklon u skladu sa svojim budžetom.

Zlatnici - Vredan poklon za krštenje

Ovaj poklon nije samo materijalne vrednosti, već i simbol ljubavi, brige i nade za detetovu budućnost. Zlatnici kao poklon za krštenje predstavljaju simboličan i vredan dar koji može trajati generacijama.

Zlatnici su tradicionalni i smisleni poklon za krštenje, simbolizujući trajnu vrednost i blagoslov za novi život. Svaki zlatnik je pažljivo izrađen i često sadrži religijske ili simbolične motive, što ga čini idealnim darom za ovu svečanu priliku.

Blisteri - Jedinstven i Praktičan Poklon za Krštenje

Blistere predstavljaju originalan i praktičan izbor za poklon povodom krštenja. Oni su atraktivno pakovanje koje može sadržati zlatnike, srebrnjake, ili druge vredne predmete, pružajući zaštitu i istovremeno elegantno prezentujući poklon.

Izaberite blister kao elegantan i funkcionalan način da predstavite vaš poklon za krštenje, dodajući sofisticiranost i poseban značaj ovom važnom događaju.

Minđuše za Devojčice - Nežan i Simboličan Poklon za Krštenje

Minđuše su savršen poklon za krštenje devojčica, nudeći nežan i sofisticiran dodir za ovu posebnu priliku. Naša kolekcija uključuje različite stilove, od jednostavnih i elegantnih do delikatno ukrašenih dizajna, svi napravljeni od kvalitetnih materijala poput zlata bele, žute i roze boje.

Odaberite iz naše pažljivo odabrane kolekcije minđuša za devojčice i dodajte dodir elegancije i značaja ovom važnom ceremonijalnom trenutku.

Ogrlice za Devojčice - Nežan i Simboličan Poklon za Krštenje

Naše ogrlice za devojčice su nežne, igrajući se s bojama i simbolima koji prizivaju radost i maštu. Naša kolekcija uključuje različite stilove, od jednostavnih i elegantnih do delikatno ukrašenih dizajna, svi napravljeni od kvalitetnih materijala poput zlata bele, žute i roze boje.

Poklon za krštenje za dečaka

Zlatni pokloni su idealan izbor za krštenje dečaka, nudeći trajnu vrednost i simbolično značenje za ovaj važan događaj u životu. Naša kolekcija uključuje različite komade nakita koji su savršeni za ovu priliku.

Kvalitet i Trajnost: Izrađeni od najfinijeg zlata, naši pokloni su napravljeni da traju i prenose se kroz generacije kao dragocena uspomena.

Personalizacija: Nudimo opciju personalizovanja poklona graviranjem imena, datuma krštenja ili posebne poruke, što poklon čini još ličnijim i posebnim.

Odaberite iz naše kolekcije zlatnih poklona i obogatite krštenje dečaka poklonom koji nosi vrednost, lepotu i duboko simboličko značenje.

Izrada nakita po želji

Nakit govori dosta o svom nosiocu.
Učinite ga još izražajnijim tako što ćete ga učiniti jedinstvenim!

Bilo da je to privezak, verenički ili venčani prsten, minđuše ili manžetne, naši juveliri će vam izraditi predivan deo nakita po vašem nacrtu.

Prilagođeni dizajn: Nudimo mogućnost personalizacije poklona graviranjem datuma krštenja, imena ili posebne poruke, čime poklon postaje još ličniji i emotivniji.

Zlatara Stanimirović Gift Card - Savršen Poklon za Svaku Priliku!

Tražite idealan poklon za posebnu osobu? Naša Zlatara Stanimirović Gift Card je savršeno rešenje koje će razveseliti svakog ljubitelja elegantnog nakita!

 Zašto odabrati Zlatara Stanimirović Gift Card?

  1. Besprekoran Izbor: Sa našim gift card-om, vaši voljeni mogu birati između širokog asortimana prelepih komada nakita – od elegantnih ogrlica do sofisticiranih prstena.

  2. Personalizacija: Omogućite im da izraze svoj jedinstveni stil biranjem savršenog komada nakita koji odražava njihov karakter i ličnost.

  3. Sigurna Kupovina: Garantujemo vrhunski kvalitet naših proizvoda, pružajući sigurnost i dugotrajnu vrednost.

Prodavnica
0 items Korpa

Korpa

Zatvori

Prijavite se

Zatvori

Scroll To Top