U zlatari Stanimirović možete naći brendove koji su obavezni modni detalj modernog muškarca ili žene.

Luka Lorencini nije samo brend. To je dizajnerska linija nakita za sve koji vole neobične detalje i imaju stav.
Treća generacija italijanskih juvelira osmelila se na individualnu proizvodnju nakita sa ličnim pečatom u kombinaciji dugogodišnjeg iskustva u radu.
U pitanju je ručni rad, upotreba prirodnog materijala (kože) i inovatinih materijala u kombinaciji sa srebrom. Celokupni proces izrade narukvica, ogrlica ili prstenja je sproveden nakon dugogodišnjeg istraživanja. Svaki elelment je lični dizajn Luke Lorencinija
Nakit izradjen za sve prilike, obogaćuje stil koji pored lepog izgleda omogućava i komfort.
Finalni izgled i kontrola kvaliteta je u Barseloni gde se nalazi glavno sedište kompanije.
Prodaja je moguća u dvadeset zemalja sveta i jedino u zlatari Sanimirović u Srbiji.
Insieme je juvelirski brend koji izrađuje nakit od srebra zaštićenog rodijumom i kristala napravljenih od najkvalitetnijih sirovina. Svaki komad oblikovan je uz visoku preciznost, koja mu pruža izvanredan sjaj, a svaki kristal podleže najstrožim kontrolama kvaliteta.

Odlika Insieme brenda je da ističe lepotu žene, njenu prefinjenost i nežnost pružajući joj mogućnost da izrazi sebe kroz odabir raznobojnog, visoko kvalitetnog i savremenog nakita. Nakit koji odiše elegancijom I spektrom prelamanja svetlosti.

Insieme je mlad brend koji neprestano radi na razvoju svog juvelirskog portfolia ne odstupajući od svojih osnovnih vrednosti.