Tradicija

Naša priča počinje pre 30 godina, tačnije 1993. godine kada se jedna ljubav prema juvelirstvu pretočila u ozbiljnu predanost poslu, što je dovelo do osnivanja zlatarske radnje u Nišu.

Kako je rasla potreba da se što više približimo ispunjenju želja svojih klijenata, rodila se ideja o sopstvenoj proizvodnji.

Od male radionice do ozbiljne proizvodnje i postizanja liderske pozicije u Srbiji, put je popločan poštenjem, trudom, zalaganjem, kvalitetom, inovacijama i nadasve ogromnom ljubavlju prema onome što stvaramo.

Vizija

Jaki temelji čine celu konstrukciju jakom, tako smo i mi, kao druga generacija porodice Stanimirović, nastavili da poštujemo osnovna načela poslovanja: predanost poslu, kvalitet pre svega, poštovanje želja klijenata.

Sveobuhvatan proces proizvodnje – od Vaše ideje, uz pomoc naših dizajnera, modelara i juvelira doveo je do novog unapredjenja u poslovanju i novih inspirativnih ideja kao što je nakit sa dragim, poludragim kamenjem, biserima i unikatno izradjeni komadi nakita.

Kvalitet

Svakodnevno se izlažemo novim izazovima kako bi išli u korak sa savremenim modnim trendovima, ali naravno, držeći do kriterijuma visokog kvaliteta izrade, što nam je uvek glavni prioritet. Nosimo se mišlju da je vreme najbolji pokazatelj istrajnosti, pa smo ponosni na to da se uz naše ime vezuje kvalitet, ekskluzivnost i sada već vodeća pozicija u juvelirstvu.

Od velike je važnosti i činjenica da je drago i poludrago kamenje koje koristimo u izradi našeg nakita čistog prirodnog porekla, što potvrđuju sertifikati koji idu uz njih. Naša zlatara poseduje rešenja o znaku uvoznika i proizvođača koje izdaje Ministarstvo privrede – Direkcija za mere i dragocene metale republike Srbije.

Da bi i sami sebe proverili, redovni smo posetioci Evropskih sajmova, zapaženi izlagači međunarodne izložbe zlatarstva i časovničarstva “Sjaj” u Novom Sadu, gde smo osvojili više od deset nagrada i priznanja za kvalitet i inovaciju u juvelirstvu.