Roze zlato
oznaka, svojstva i cene

Roze zlato, sa svojom jedinstvenom i toplom ružičastom nijansom, postalo je popularan izbor u svetu nakita. Ova posebna boja se postiže kombinovanjem čistog zlata sa bakrom i ponekad malim količinama srebra.

Cena roze zlata zavisi od karataže, dizajna i proizvođača. Visokokvalitetni komadi sa većim udjelom zlata će biti skuplji, ali i dugotrajniji i vredniji. Ponuda varira od pristupačnih do luksuznih varijanti, omogućavajući izbor za različite ukuse i budžete. Na našoj stranici možete pronaći detaljne informacije o različitim vrstama roze zlata i pregled naših ekskluzivnih kolekcija nakita od roze zlata. U našoj zlatari možete naći ponudu vereničkog prstenja, minđuša, ogrlica i narukvica od roze zlata.

Na našoj stranici možete pronaći detaljne informacije o različitim vrstama roze zlata i pregled naših ekskluzivnih kolekcija nakita od roze zlata.

Prsten roze zlato

Minđuše roze zlato

Ogrlica roze zlato

Oblik kamena

Odabir dragog i poludragog kamena za prsten

Dijamanti su tradicionalni izbor, ali druge opcije kao što su safir, beli safir ili morganit takođe mogu biti prelepe. Razmislite o boji koja ima poseban značaj za vašu vezu. Razmislite o simbolici boje, elegantnosti dijamanta i unikatnosti ređih dragulja.

Verenički prsten od roze zlata

do 25.000 rsd

do 50.000 rsd

do 100.000 rsd

preko 100.000 rsd

Minđuše od roze zlata

do 20.000 rsd

do 40.000 rsd

do 80.000 rsd

preko 80.000 rsd

Ogrlice od roze zlata

do 20.000 rsd

do 40.000 rsd

do 80.000 rsd

preko 80.000 rsd

Izrada nakita po želji

Nakit govori dosta o svom nosiocu. Učinite ga još izražajnijim tako što ćete ga učiniti jedinstvenim!
Bilo da je to privezak, verenički ili venčani prsten, minđuše ili manžetne, naši juveliri će vam izraditi predivan deo nakita po vašem nacrtu.
Prilagođeni dizajn: Nudimo mogućnost personalizacije poklona graviranjem datuma krštenja, imena ili posebne poruke, čime poklon postaje još ličniji i emotivniji.

Proverite uslove garancije i mogućnosti servisiranja i održavanja nakita.

Razmotrite mogućnost graviranja ili prilagođavanja nakita za dodatni lični pečat.

Belo zlato

Pogledajte našu ponudu nakita od belog zlata.

Žuto zlato

Pogledajte našu ponudu nakita od žutog zlata.
Prodavnica
0 items Korpa

Korpa

Zatvori

Prijavite se

Zatvori

Scroll To Top